Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Vad härligt att maj äntligen är här! Hoppas du får en fin start på månaden och att resterande månad blir kanon.

Nu har jag börjat att lägga upp videos på engelska på min Youtube kanal. Det är amatörnivå, men ha tålamod. Skriver på min bok och jobbar på. Tur det är roligt <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du har väntat och arbetet på att nå framgång. Det har varit en process, men det går framåt och du kan känna av denna framgång som kommer din väg. Några är rädda för att det inte kommer gå vägen eller att du kommer få som du vill och detta skapar begränsningar. Se över varför du är rädd och varför skulle du inte få det du vill? Du är kapabel och fantastisk. Du kommer lyckas.

Ge inte upp vilken situation du än befinner dig i. Det är viktigt att du fortsätter vara positiv och ha en optimistisk inställning. Detta gör att du skyndar på det du vill ha och dina önskningar kan manifesteras fortare. Du kommer se en förändring snart så ge inte upp. Tappa inte hoppet för du är så nära målet.

När det gäller kärlek så ser det ut som healing är centralt just nu. Det ser ut som om du behöver läka något från ditt förflutna eller barndom som fortfarande påverkar dig och ditt kärleksliv vare sig du är singel eller i en relation. Det är en utmanande process som tar tid och det är viktigt att du avsätter tid för detta.

Kram ErikaNågra av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

6 reaktioner på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *