Dagens kort/korta budskap

Hej fina <3

Som du vet så kommer jag inte blogga dagligen, men kommer försöka lägga ut dagens kort/korta budskap istället när tiden tillåter.

Här går det i ett med sjukdomar och annat. Jag behöver verkligen vila känner jag. Innan jag somnade i förrgår fick jag en massa meddelanden som höll mig vaken. Min koreanska pappa var även här från andra sidan och hälsade på. Han ger mig energi och söver mig <3 Tack <3

Dagens kort

Du behöver se över vad som är verkligt och vad som är fantasi. Låt inte egot ta för mycket plats utan lyssna inåt. Det är viktigt att du är selektiv med din energi och att du inte deltar i drama och skvaller. Släpp sådant som inte hjälper dig vare sig det handlar om personer, situationer, tankar eller beteenden. Du är en stark person med så mycket magi inom dig. Att möta din rädslor kommer hjälpa dig framåt även om det inte känns så just nu. Set yourself free och låt inte rädslorna styra dig eller stoppa dig på din väg framåt. Be om beskydd från änglarna.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


2 reaktioner på ”Dagens kort/korta budskap

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *