Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Jag kommer blogga mer sällan på obestämd tid, men håller er uppdaterade allt eftersom. Jag behöver mer tid för mig själv samt min bok som jag håller på att skriva. Ibland funderar jag på om jag är tokig som skriver en bok, men jag har blivit guidad till att göra det. Den kommer skaka om på ett positivt sätt hoppas jag. Jag skriver om min andliga resa med allt vad det innebär samt ångest.

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten -tack

Det finns en energi av tvillingsjälar runt dig idag, antingen att du tänker på din tvilling eller att du faktiskt har kontakt med hen på något sätt idag. Det är som sagt ett starkt band och det krävs mer balans för några medan andra har hittat balansen genom inre arbete och läkning vilket tar tid.

Känslor känslor känslor.. Du kan känna att du nästan drunknar i dina känslor och det bara är för mycket just nu. Sortera i dina känslor, prioritera och se till att du sätter gränser för andra personer så att inte alla lägger över deras problem och känslor på dig. Det är fint att vilja hjälpa, men ta hand om dig själv först.

Någon du inte träffat eller hört av på ett tag kommer kontakta dig idag. Denna person vill ha en andra chans vare sig det handlar om kärlek eller vänskap. Denna person är mer balanserad nu och har mognat.

Någon känner sig fast i en situation och du kommer ingenvart. Tankarna tar över och det blir en ond spiral. Du behöver ta ett steg tillbaka och titta objektivt på detta. Skriv ner dina tankar också så att hjärnan får en paus. Meditera om du kan. Sök svaren inom dig och inte i det yttre.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr
Budskap kärlek samt vad du bör fokusera på, 150 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com



5 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *