Dagens budskap tisdag

Hej mina fina läsare <3

Tacksam för att du läser, kommenterar, skickar PM, mejl mm. Det betyder så mycket för mig <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

En önskan går i uppfyllelse och detta har med kärlek att göra. Det ser även ut som ett frieri för någon. En ny relation startar på något plan. Om du inte ser det än så är det på väg till dig.

Det ser ut som om du har turen med dig idag. Det ser ut som om pengar kan komma till dig idag antingen genom spel, present eller att du hittar pengar du glömt bort. Vad det än handlar om så är det liksom meant to be. Det är ödet och du måste gå igenom detta eller ta emot detta. Ha tillit till att det blir bra. Du får inget du inte klarar av. Är det postivt så bara ta emot, streta inte emot och släpp negativa tankar. Det är ditt.. menat för dig.

Det finns en känsla av att vara helt slut och inte orka mer. Tankarna maler på och du känner dig sviken.. uppgiven. Du vill helst gå i ide eller gå och gömma dig från alla tankar och omständigheter. Kämpa på för du kommer ut på andra sidan mycket starkare.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap tisdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *