Dagens budskap måndag


Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en bra helg. Jga har varit med min familj, träffat en vän och vilat. Det har varit så utmanande den senaste tiden med mammas cancer samt andra personer i min närhet också som har cancer samt andra sjukdomar.

Mina kurser och annat kommer bli lite försenade, men hoppas ni har förståelse för detta.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Ett romantiskt eller kärleksfullt meddelande kan nå dig idag från någon du nyligen träffat eller någon du känt ett tag beroende på din situation. Du och hen har inte hörts på ett tag, men idag så får du ett svar eller meddelande vilket för dig att må bra. För någon handlar det om att någon behöver ditt stöd känslomässigt.

Idag handlar det om jämvikt och balans.. lagom mycket eller lite om något. Bara för att det finns motsatta viljor betyder inte motstridiga. Acceptera.. skapa balans istället. Om det finns en konflikt så behövs det kommunikation och visdom. Var lugn och tålmodig med detta för det kommer balans.

Värme, glädje och ny energi idag. Njut och dansa av det du åstadkommit. Var stolt över dig själv. Om du väntar på något kan du få ett positivt/glädjande besked idag. Du når framgång och du behöver inte oroa dig längre för eventuella hinder.

Någon kommer närmare sin tvillingsjäl idag, men var öppen och handla och tänk utifrån kärlek. Ni har jobbat med er själv och kan därför njuta av detta. Underbart.

Kram Erika
Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr
Styrkor/Svagheter som par, 170 kr

För andra läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *