Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Hoppas du fick en fin början på veckan och att du mår så bra som du bara kan. Jag vill säga att du är så bra, fantasitisk, kapabel, kunnig, magisk, stark och duger som du är. Du är värdefull <3 Jag vet hur viktigt det är att höra det, men även att säga det till sig själv. Var snäll mot dig själv, klappa dig själv på axeln när du gjort något bra, men även när du gjort något mindre bra eller när saker och ting inte gick som du ville för du har lärt dig något och kan göra om och bättre nästa gång. Det finns inga misslyckanden. Du är inte dina misslyckanden.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Förlåtelse är det viktigaste idag. Du behöver förlåta någon eller dig själv. Du behöver förlåta så att du inte går runt och bär på negativitet och denna händelse utan släpp det så att du inte attraherar liknande händelser. Att förlåta någon handlar inte om att acceptera deras handlingar, men att släppa negativitet. Du behöver förlåta dig själv och inse att du gjorde så gott du kunde. Var snäll mot dig själv. Du är inte en dålig eller hemsk person. Släpp negativa känslor om dig själv.

Du sår frö till något idag och det ser ut som om det kan ta lite tid, men det kommer komma till dig. Ha tillit och fortsätt framåt mot dina mål. Det kan även varra så att du kommer få utdelning för något du påbörjade för ca 1 år sedan.

Det ser ut som om du har känt dig utanför ett tag eller större delen av ditt liv, men det är först nu som du känner dig mer bekväm vem du är. Du har även hittat hem och känner samhörighet med andra för första gången i ditt liv. Det kan även vara så att du träffat någon där du bara känner att du har hittat hem <3

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *