Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Återigen, tack för alla uppmuntrande och stöttande ord <3 Det betyder så mycket. Ni är så fina <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Någon går runt med många tunga tankar och funderar på vad som är bäst för du måste göra ett val gällande kärlek. Ska du stanna med din nuvarande partner eller chansa och ge en annan person en chans? Det finns inget rätt eller fel utan det handlar bara om dina känslor oavsett vad andra säger. Se bara till att du har tillräckligt med info innan du bestämmer dig. En ny person är spännande och ger en ny energi, men se till att det verkligen finns potential här. Det finns känslor, men det måste finnas andra komponenter också.
Om du är singel så ser det ut som om du varit uppgiven ett tag och inte riktigt vetat vad du ska göra och vad som är rätt, men du kommer träffa någon idag eller så kan du ha gjort det i helgen som var. Spännande.

Någon känner sig bortglömd, försummad och övergiven. Någon har lämnat dig och du vet inte vad du ska göra. Det är mycket tunga känslor nu. Sörj det som inte blev av, sörj den framtid som du går miste om.. skrik, gråt.. var i känslorna en stund, men släpp dessa sedan för något nytt är på väg in i ditt liv. Du kommer få mer svar eller ledtrådar om ca 1 månad. Du kan förändra mycket med dina tankar och attityd så tänk på det. Du är fantastisk.

En önskan går i uppfyllelse för någon eller så ser känner du att du kommer ett steg närmare din dröm. Du är jätteduktig som jobbar på och kämpar. Du kommer nå dit du vill. Tro på dig själv, men glöm inte bort att vara snäll mot dig själv och ta en paus ibland.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *