Dagens budskap fredag

Hej fina du <3

Tack för alla fina kommenterar och stöttande ord <3 Det betyder mycket för mig speciellt i stunder som dessa.

Jag kommer med största sannolikhet inte blogga i helgen och kanske inte nästa helg heller. Jag kommer fortfarande finnas tillgänglig och göra läggningar. Kurserna kommer starta som vanligt då det är anmälan och start löpande. Det finns mer info på min sida.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)

Dagens budskap
Ta det som resonerar, lämna resten – tack

Du sår frö till något nytt. Du behöver ta tag i något som du har försummat. Du behöver ge och ta emot på ett balanserat sätt. Du behöver ta hand om dina egna känslomässiga behov. Du behöver fundera på vad du behöver läka, fokusera mer på och släppa taget om.

Det ser ut som om någon är väldigt bekväm och gillar att vara singel och låter det liksom vara så. Du har ingen önskan om att träffa någon och inte heller någon stress kring detta utan bara är. För någon annan känner du dig stressad när det kommer till detta med kärlek och du liksom väntar på den rätte/a, men inget händer och du kan ibland känna dig uppgiven. Det är viktigt att du funderar på vilka tankar eller känslor som blockerar ditt flöde gällande kärlek.

Det ser ut som om en man kan påverka din dag idag. Antingen är det en chef som kommer med en nyhet eller kritik beroende på din situation. Det kan även vara så att du träffar en man idag som är väldigt rak, kommunikativ och vet vad han vill. Du och han kommer känna en samhörighet med varandra. Vad du sedan gör med detta är upp till dig.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *