Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Jag måste tyvärr meddela att jag inte vet hur mycket jag kommer blogga de kommande månaderna pga min familjen och annat. Jag kommer göra mitt bästa och blogga så mycket jag kan.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)


Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det ser ut som om det kan komma in snabb kommunikation idag via mejl, sms eller liknande. Detta meddelande är väldigt positivt. Det kan även handla om du träffar en potential partner på nätet idag.

Någon ska ut och resa idag eller så planeras det en resa. Det ser ut som om denna resa kommer få dig att upptäcka saker om dig själv och gynna dig på ett personligt plan. Det kan även vara så att du får besök från utlandet idag. Det är verkligen någon du väntat på ett tag, men nu äntligen får ni träffas.

Balans i det inre och yttre idag och det gäller att verkligen vara i känslorna, speciellt de jobbiga känslorna för att kunna läka och förändra dessa. Det är jobbigt, men det är bra att det är jobbigt ibland för det betyder att du bearbetar och jobbar dig igenom detta. Om inte så kommer någon tillbaka in i ditt liv idag och du måste fråga dig själv vad du vill och om det är bra för dig att ha kontakt eller inte.

Intuition är viktig idag. Du kommer få meddelanden och svar genom att lyssna inåt. Det är viktigt att du inte ignorerar den vägledningen du får. Det kan även komma tecken från universum idag i sifferkombinationer eller så kommer en person förmedla ett budskap som du kommer förstå på en gång.

Kram Erika
Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com4 reaktioner på ”Dagens budskap torsdag

  1. Isabella skriver:

    Dina inlägg är så härliga att läsa varje morgon! Men du är viktigast! Skickar mycket kärlek och god energi till dig och din familj ❤️🙏🏽

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *