Dagens budskap fredag

Hej fina du <3

Jag hoppas att du mår så bra du bara kan och att du känner att du är fantastisk, stark, magisk och alldeles underbar <3 Jag hoppas veckan har varit bra och om du haft en utmanande vecka så vila eller gör något för att höja din energi i helgen. Meditation, dans, promenader, bad, dricka vatten, känna tacksamhet mm.

I helgen vet jag inte om jag kommer hinna med att skriva budskap då det finns annat som måste prioriteras såsom min familj samt min mamma då hon är sjuk och ska opereras på måndag.


Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com (inlägg görs sporadiskt)


Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten -tack)

Det är viktigt att du rör dig framåt och inte fastnar i det förflutna för ett svek kommer tillbaka till dig på något sätt. Någon håller på att läker från ett uppbrott och detta påverkar dig väldigt mycket då du känner dig lamslagen och som att ditt hjärta blöder. Du har inte gjort något fel så sluta kritisera dig själv eller hitta fel. Du är bra precis som du är.

Det är viktigt med objektivitet idag och klara tankar. Trassla inte in i egot i alla situationer idag utan bara obeservera om så behövs. Prata bara när det behövs för det blir lätt att en situation kan bli trasslig och komplicerad annars. Rättvisa är viktigt och det kan även vara så att du behöver hjälpa någon annan idag. Du har lite övers för skitsnack och uppskattar ärlighet. Det är även viktigt att du är ärlig idag med dig själv, men även andra runt dig.

Det finns en rädsla och oro kring dig idag. Detta handlar om att misslyckas och göra fel. Det är viktigt att du provar nya sätt och vägar idag så att du inte fastnar i rutiner. Det är viktigt att du skiftar dina tankar och gör dig av med negativitet och oro. Skriv ner dina rädslor på ett papper och elda sedan upp det. Släpp taget. Negativa förväntningar ger inga bra förutsättningar för framgång.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


2 reaktion på “Dagens budskap fredag

  1. Oj oj vad du satte fingret på situationen glasklart. Försöker med mantrat klart det löser sig det hör det ju alltid så det löser sig nu med.
    Kram Henrietta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *