Dagens budskap torsdag

Hej mina fina <3

Tack till alla er underbara läsare <3 Ni är fantastiska. Jag är så tacksam för alla kommentarer, mejl och PM. Dina ord betyder så mycket <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Instagram: tarotandangels (Tyvärr blir detta kontot lite åtsidosatt när jag har mycket jobb)
FB grupp: https://www.facebook.com/groups/172165903389840/
Blogg tarotandangelslove.simplesite.com

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten)

Du står inför ett val idag eller så kommer flera val din väg och det är viktigt att du funderar på vad som är bäst för dig innan du agerar. Det finns ett val som är bättre för dig, men du kommer inte veta vad det är på en gång utan det kommer ta lite tid. Det kommer vara värt det då så oroa dig inte eller känn dig inte stressad över att du inte vet just nu. Det är okej.

Framgång kommer din väg. Du kan skörda frukten av ditt hårda arbete i en situation. Hårt arbete bärgar för framgång. Det är viktigt att du är sann mot dig själv och inte kompromissar om för mycket saker. Det är inte en tid för dig att slappa utan gå framåt med självförtroende. Fira den minsta framgången och den största. Framgång är framgång.

Något kan inte komma till dig idag för den dörren har inte öppnats än så ha tålamod och fråga universum att hjälpa dig framåt så att du når det resultat som är bäst för ditt högsta bästa. Det som är menat för dig kommer komma till dig när det är dags.

Kram Erika
Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)
Har du någon du inte kan komma över? 175 kr (Tittar på varför du inte kan komma över hen, vad du ska göra, får ni en andra chans.)
Vad har änglarna för budskap till dig just nu samt framtid 150 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *