Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Tack till alla er som deltog i min utlottning <3 Tack för alla fina och värmande ord <3
Vinnaren är: annsophie.sjoblom GRATTIS! Budskapet kommer till din mejl under veckan.

Jag har blivit guidad att ha en workshop/minikurs online för tvillingsjälar och undrar om det finns intresse för detta. Innehåll: definitionen av tvillingsjälar, inre arbete och healing samt om dessa relationer och dess påverkan. Info kommer finnas på min FB sida senare.

Jag kommer även ordna en kurs i självkärlek och acceptans som jag ser fram emot mycket. Ett smakprov av innehållet: definition av självkärlek, hur du kan utöva självkärlek, acceptans och förlåtelse. Det kommer finnas mer info på min FB sida.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Ta vara på din inre kraft idag. Du har makten att förändra, drömma och manifestera och skapa det du vill. Du genomgår förändring nu och det kan kännas som om du inte har någon makt alls, men använd din fantasi och kraft i ditt samarbete med andra för du är kapabel och låt ditt inre ljus komma fram.

Någon behöver synas mer.. äventyret och livet sker här och nu och du är del av det så visa vem du är och delta mer. Det kan komma upp oväntade känslor och erfarenheter, en del inte lika underbara som andra, men du kommer hitta dig själv mer och mer. Se vem du är. Du är inte ensam utan du har dina guider och änglarna finns med dig.

Du utvecklas genom dina egna ansträgningar och erfarenheter. Du ser ditt eget värde och din självkänsla blir starkare. Acceptera dina känslor och låt inte de hindra dig utan se till att du har ett bra flöde. Du kan behöva använda din intuition idag.

Någon kan få veta att hon är gravid idag eller så handlar det om någon i din närhet som är gravid. Detta är lite oväntat och överraskar dig/er, men det blir bra. Om det inte är en graviditet så är det en annan överraskning som kan komma din väg idag.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Miniläggning för dig och din tvillingsjäl samt twin flame healing 199 kr
Hur ser sitt kärleksliv ut de kommande 6 månaderna? Tittar på hur det ser ut, eventuella förändringar samt vad du bör tänka på. 300 kr
Ett kort kärleksbrev eller kärleksmeddelande från din partner eller romantiska intresse 125 kr (Känner in, skriver ner det jag får till mig i brevform)
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Mitt ex och jag 2, 175 kr (Tittar på om ni kommer hitta tillbaka till varandra, om det är det bästa för er två samt ett råd om er relation)

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *