Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Igår fick jag besök när jag satt och skrev budskap från änglarna <3 Så tacksam <3 De kommer ju med budskap när jag mediterar också. I drömmarna är det ofta pappa, men även mina guider. Jag vet att jag har en manlig guide som är en släkting till mig och han har fått kämpa med mig minsann <3 Tacksam <3

Jag har blivit guidad att ha en workshop/minikurs online för tvillingsjälar och undrar om det finns intresse för detta. Den kommer bla handla om vad tvillingsjälar är, inre arbete och healing samt dess betydelse för dig och din tvilling, tips mm.
Priset kommer vara max 500 kr. Det kommer finnas mer info på min sida senare.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det första som kommer upp är tvillingsjälar och att det har varit mycket tunga energier och jobbiga känslor, men det kommer kännas lättare. Det ser även ut som om det finns ett fysiskt avständ mellan många, men desto mindre avstånd själsligt så bra jobbat. Det är viktigt att tänka kärlek nu och fokusera på självkärlek. Målet är ändå villkorslös kärlek.

Något du önskade eller manifesterade för ca 1 år sedan kan dyka upp idag eller så får du en ledtråd idag. Om det inte är precis idag så är det på väg till dig så ha tillit och ge inte upp även om du vill det ibland. Fortsätt att fokusera på det positiva.
Det kan också vara så att du precis har manifesterat eller jobbar på något och du kommer få se resultat i slutet av detta år eller i början på nästa.

Du behöver balans idag och tid med dig själv. Du är selektiv med vilka du umgås med och se till att du även fokuserar din energi på rätt personer och saker. Fokusera mer på det inre än det yttre och materialistiska idag för det finns redan balans där.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Miniläggning för dig och din tvillingsjäl samt twin flame healing 199 kr
Hur ser sitt kärleksliv ut de kommande 6 månaderna? Tittar på hur det ser ut, eventuella förändringar samt vad du bör tänka på. 300 kr
Ett kort kärleksbrev eller kärleksmeddelande från din partner eller romantiska intresse 125 kr (Känner in, skriver ner det jag får till mig i brevform)
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.comEn reaktion på ”Dagens budskap lördag

  1. Thayna Silva skriver:

    Hej
    Jag tänkte på första raden.. jag har haft drömmar där jag har känt av och varit med en manling figur, och jag undrar vad det kan betyda?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *