Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hoppas du har det bra denna fredag. Det var ju Alla hjärtans dag igår och det är ju fint för de som vill fira, men som jag skrev på min status igår så är det fint att visa och uttrycka sin kärlek alla dagar och inte bara en gång per år för när vi uttrycker och visar kärlek så mår vi även bättre inuti, i själen.

Jag har blivit guidad att ha en workshop/minikurs online för tvillingsjälar och undrar om det finns intresse för detta. Priset kommer vara max 500 kr. Det kommer finnas mer info på min sida senare.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det första är att det finns någon som är oärlig i din närhet. Det kan handla om lögner, svek eller att någon undanhåller saker från dig. Det är viktigt att du sätter gränser nu och inte accepterar vad som helst så säg ifrån. Stå på dig.
Om det är du som undanhåller saker från någon negativt eller positivt så var ärlig. Se vad det är som gör att du inte kan säga som det är. Sanningen är alltid bättre även om det gör ont för stunden.

Du känner dig överväldigad och trött.. orkeslös. Ta en paus, vila och njut. Du behöver inte alltid prestera till 100% eller alltid vara drivande. Det är ingen som orkar det. Ta hand om dig själv. Det är inte själviskt att avsätta tid för dig själv.

Ett kärt återseende väntar någon idag. Det kan vara en fest eller en tillställning som gör så att era vägar korsas igen. Det kan även vara så att en familjemedlem kommer hem igen efter en resa eller att ha jobbat utomlands.
Det kan även handla om tankar på det som var och att du sitter fast lite grann och inte kommer framåt för att du lever i det som var och attraherar därför in den energin så släpp det som var. Du behöver läka det som var så att du kommer vidare.

Sist, men inte minst så är det någon som behöver bära en rosenkvarts (sten) eller be Ärkeängel Chamuel om hjälp. Fokusera på hjärtchakrat. Tänk på att du är kärlek och du är omgiven av kärlek.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Miniläggning för dig och din tvillingsjäl samt twin flame healing 199 kr
Hur ser sitt kärleksliv ut de kommande 6 månaderna? Tittar på hur det ser ut, eventuella förändringar samt vad du bör tänka på. 300 kr
Ett kort kärleksbrev eller kärleksmeddelande från din partner eller romantiska intresse 125 kr (Känner in, skriver ner det jag får till mig i brevform)
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)
Glömde skriva igår att jag erbjuder kärlekstarot, 2 månader 100 kr, 3 mån 150 kr. ENDAST IDAG.

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

  1. Rebecca skriver:

    Hej!

    Första gången jag kollar din sida.

    Men oj vad ALLT stämmer ?! ??
    Är verkligen helt slut och orkeslös, be också försöka komma vidare med min sorg då min mamma lämnade oss väldigt snabbt i december 2017.

    Kommer absolut att kika in här igen ?☺️?

    ?✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *