Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

TACK för att du följer och läser min blogg <3 Utan dig hade jag inte kunnat fortsätta göra detta. Tack för alla värmande kommenterar, mejl och PM <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Jag har blivit guidad att ha en workshop/minikurs online för tvillingsjälar och undrar om det finns intresse för detta. Priset kommer vara max 500 kr. Kommentera gärna vid intresse.


Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

En yngre person till ålder eller sättet behöver dig idag på något sätt och kommer kontakta dig eller föreslå att ni träffas. Det ser även ut som om denna yngre person kommer med något förslag eller erbjudande till dig som kommer göra dig lite knäsvag.

Ärlig kommunikation behövs idag, antingen med någon eller så behöver du ha en inre konversation med dig själv om vad du verkligen vill och behöver. Det går inte längre att gömma dig bakom mönster och förväntningar. Du kommer må mycket bättre när du hittar den mentala klarhet du söker.

Var dig själv och visa vem du är och vad du känner. Det kommer gynna dig i längden även om det kan vara läskigt. Du behöver inte ursäkta dig själv för vem du är eller dina känslor. Lita på dina känslor och lev i harmoni. Om det finns personer som inte håller med ig eller förstår dig så kör ditt eget race. Du är en vacker människa och låt ingen säga något annat.

Kram Erika

Några av mina erbjudanden
Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Miniläggning för dig och din tvillingsjäl samt twin flame healing 199 kr
Hur ser sitt kärleksliv ut de kommande 6 månaderna? Tittar på hur det ser ut, eventuella förändringar samt vad du bör tänka på. 300 kr
Ett kort kärleksbrev eller kärleksmeddelande från din partner eller romantiska intresse 125 kr (Känner in, skriver ner det jag får till mig i brevform)
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap tisdag

  1. Kan verkligen varrmt rekomendera Erika❤
    Jag gjorde det som heter kallas “Din väg”
    Så mitt i prick och så kärleksfullt skrivet🌷

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *