Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag morgon och det känns faktiskt lagom kul just denna måndagen, men tur jag kan göra sådant jag tycker om och mår bra för det hjälper helt klart till.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Jag funderar på att ordna en workshop för tvillingsjälar och undrar om det finns intresse för detta. Priset kommer vara max 500 kr. Kommentera gärna vid intresse.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Någon går igenom något tufft nu och det kan handla om skvaller, fula ord eller annat som gör ont, men se detta som ett rop på hjälp från deras håll. Det kan även handla om att du måste läka vissa saker inom dig som denna person speglar och som trigger dig. Det är viktigt att vara öppen och våga vara sårbar och ta tag i de där jobbiga känslorna eller upplevelserna.

Det är viktigt att se sanningen såsom den är och inte såsom du vill att den ska vara. Det är viktigt att tänka bort egot i en situation för egot kan ofta skapa illusioner eller att vi strävar efter sådant som inte är bra för oss. Ibland kan egot styra oss på en väg som inte nödvändigtvis är rätt för oss eller som inte är del av vår gudomliga plan. Var sann mot dig själv och lyssna inåt.

Någon situation kräver att du tänker om eller gör på ett annorlunda sätt än det du tänkt från början. Ta god tid på dig och tänk igenom vad som är bäst eller vad den bästa lösningen är. Lita på de känslorna du får till dig gällande detta.

Kram Erika


Några av mina erbjudanden

Kärleksläggning 190 kr
Två/tremånadersläggning 150/200 kr
Min gudinna 200 kr
Tvillingsjälläggning 1 (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Miniläggning för dig och din tvillingsjäl samt twin flame healing 199 kr
Hur ser sitt kärleksliv ut de kommande 6 månaderna? Tittar på hur det ser ut, eventuella förändringar samt vad du bör tänka på. 300 kr
Ett kort kärleksbrev eller kärleksmeddelande från din partner eller romantiska intresse 125 kr (Känner in, skriver ner det jag får till mig i brevform)
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
Kärlekstriangel 299 kr (Tittar på hens känslor för dig, hens känslor för den andra personen, vad hrn vill, kommunikation, om hen kommer släppa taget om den andra personen, relation eller ej för er, utgång för de två, utgång för er)


För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *