Dagens budskap lördag

Hej fina ♡

Igår skrev jag om min bror som jag aldrig träffat. Jag har försökt med allt från Sverige. Jag har skrivit till Spårlöst, organisationer såsom Röda korset, Frälsningsarmén, Adoptionscentrum. Även organisationer i Korea. Jag är dock övertygad om att vi kommer ses igen i detta liv. Det bästa vore dock att åka till Korea <3 Tack för alla tips o stöttande/värmande ord.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Du behöver släppa taget om något eller någon. Det är inte bra att fokusera för mycket på hur, när, var eller varför utan bara var. Relationer eller situationer som inte är bra för dig behöver försvinna så att något nytt och bättre kan komma in i ditt liv. Oroa dig inte utan bara släpp det som behövs och ha tillit.

Någon håller fast vid en situation för hårt eller vid en idé eller tanke och det gynnar inte dig för då kommer du eventuellt missa de möjligheter som kommer din väg. Det är viktigt att fokusera på den utgång du vill ha.

Det är viktigt att jobba med ditt medvetande idag på något sätt. Det kan vara så att saker kommer upp till ytan eller att du får svar på något som ett resultat av detta. Inre arbete, meditation eller liknande är viktigt för någon idag. Funderar även vad du kan göra för att höja ditt medvetande.

Kram Erika

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

Specialerbjudande hela februari:
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr
3 spådomar kärlek 125 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *