Dagens budskap torsdag

Hej mina fina <3

Detta med självkärlek är ju verkligen en process då det handlar om att läka en massa och acceptera dina sår, egenheter mm. Det är dock värt det. Det finns många som anser att man inte behöver älska sig själv innan man älskar en annan person, men jag vill nog påstå att det är två olika slags kärlek det där. Att älska någon när man inte älskar sig själv och att älska någon när man älskar sig själv känns och är väldigt olika.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.

Jag har även en grupp på Facebook, Tarot Änglar o Andlighet (https://www.facebook.com/groups/172165903389840/) dit du kan söka in.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Idag behöver du fokusera på att ha roligt, var spontan och ta fram barnasinnet. Som vuxen är du ofta för mycket vuxen och för lite barn. Det är inget fel att ta fram barnasinnet och ha roligt utan det kommer snarare få dig att må bättre och känna värme och kärlek.

Om det är stressigt och du har mycket att göra nu se till att du har ett rofyllt sinne och fokus på uppgiften istället för allt det andra. När du har ett lugn inre så speglar det av sig på det yttre.

Du har erfarenheten, kunskapen och makten att förändra något i ditt liv. Du kan påverka utgången genom att aktivt agera för att lösa det du står inför eller befinner dig i. Stå stadigt i din egen kraft och ha tillit att du kan och vet vad som krävs.

Kram Erika

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt) 250 kr
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr
Specialerbjudande hela februari:
En läggning där jag tittar på hens tankar och känslor för dig 125 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *