Dagens budskap fredag

Hej mina fina läsare <3

Det är så roligt och jag känner mig mycket tacksam att läsa era kommenterar och mejl med stöttande och värmande ord. Det betyder så mycket speciellt när jag har en svacka eller känner mig trött.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.


Daqens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det krävs tillit just nu och du måste tro att det du önskar eller vill kan hända. Din positiva inställning och attityd påverkar utgången av detta. Lägg inte fokus på det negativa eller tvivel utan tänk på den utgången du vill ha. Använd dig av lagen om attraktion vilket betyder att dina tankar och det du fokuserar på attraherar du in i ditt liv. Tro på dig själv. Du är en magisk varelse.

Det finns en önskan om stabilitet och trygghet när det gäller känslor och relationer. Någon har precis börjat prata om detta med att bilda familj med sin partner annars så handlar det om att du gärna vill hitta en partner att dela din vardag med. Det är på väg till dig.

Kram ErikaTvå/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

För läggningar titta gärna in min sida på Facebook www.facebook.com/tarotangelslove eller mejla tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap fredag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *