Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Så härligt med måndag igen… magiska måndag. Även du är magisk och det finns så mycket magi inom dig som du kan plocka fram när du behöver. Tvivla aldrig på dig själv.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten -tack)

För någon handlar det om att du väntat tålmodigt på en person som behövt mer tid på sig gällande er relation. Hen är dock pålitlig och vet vad hen vill ha, men att det har gått väldigt långsamt och du har tom funderat på om det någonsin kommer bli ni.. Äntligen har det skett något som gör att hen är redo för en relation nu.

För andra handlar det om att du har träffat en yngre person eller har en yngre person i din närhet, men att det finns en osäkerhet pga åldersskillnad samt att hen är en person som inte är lika spontan som dig utan behöver mer tid på sig. Om hen är någon du vill vara med så är det viktigt att du är tålmodig och ger det tid för det finns potential till en långvarig relation.

Det är en situation som kräver att du är lite envis och ligger på. Du kanske måste ta saken i egna händer för att få resultat. Du behöver få klarhet i dina egna känlsor och sedan gå in för något. Be om det du behöver utan att för den skull strunta eller ignorera andra. Du behöver tillgodose dina egna behov först och det är inget att skämmas över eller ha skuldkänslor för.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

4 svar på ”Dagens budskap måndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *