Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Idag är det vila som gäller. Jag ska försöka ta det lugnt idag och vila.. bara vara. Det har varit mycket ångest den senaste tiden och därför behöver jag bara vara.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Du är en gudomlig varelse och änglarna finns med dig. Du är älskad och aldrig ensam. Du är värdefull, älskad och du är värd fina upplevelser, kärleksfulla relationer och acceptans. Om det är någon i ditt liv som inte får dig att känna dig älskad och accepterad för dig så fundera på om du vill ha denna person i ditt liv. Om du tvivlar på ditt värde eller om du är värd kärlek så be dina änglar om stöttning och guidning.

Det ser ut som om du kan få ett eller flera tecken från änglar eller universum idag angående en specifik situation eller fråga. Var öppen för det som kommer din väg vare sig det är ett fysiskt tecken, en bild eller en röst mm.

Kram Erika

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *