Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

“Du vet väl om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
Du vet väl om om att du är värdefull
att du är viktig här och nu
att du är älskad för din egen skull
för ingen annan är som du”

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden. När jag får 1000 likes/följare kommer jag lotta ut en lägging till någon.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten)

Du har arbetat med din egen andliga och personliga utveckling och har nått någon slags framgång eller genombrott. Du är spontan, full av energi och en inspiration för andra. Det är nu dags att dela med dig av dina erfarenheter, men även energi. Utryck dig mer och följ dina planer. Det ser även ut som du är envis vilket hjälper dig framåt nu så se din envishet som en tillgång.

Du har väntat på något och du har en bit kvar, men ju mer engagerad du är desto mer omfattande blir framgången/insikterna. Det är viktigt att du fortfarande jobbar aktivt mot ditt mål, men glöm inte bort att vila ibland. Gör det du är bra på och ge av dig själv, men det betyder inte att du ska ge och ge.. Se till att du får något tillbaka också.

För någon specifik handlar det om att du dejtar flera eller att du har fått reda på att den du dejtar dejtar flera personer. Om det är du som dejtar flera så var bara ärlig med alla inblandade så att det inte blir några missförstånd. Om du precis fått veta att någon gjort eller gör detta mot dig se till att det känns okej för dig.

Kram Erika

 

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *