Dagens budskap söndag

Hej fina <3

Sköna söndag idag då många tänker på morgondagen och det faktum att det är måndag igen, men försök var i nuet istället och njut av det som är här och nu. Genom att tänka på kvällen eller morgondagen missar du hela tiden nuet.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.
Titta gärna in på min sida där jag säljer kristaller, smycken mm https://www.facebook.com/erikascrystals
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens korta  budskap

Saker och ting kommer gå din väg, men det kan behövas en kompromiss från din sida så att det blir så bra som möjligt för alla inblandade. Det är viktigt att tänka på alla inblandade eller dig själv då det ser ut som om det kan finnas en inre konflikt kring någonting.

Det är även viktigt med vila idag o låta kroppen men även själen återhämta sig. Detta är väldigt viktigt om du gått  igenom en tung tid. Det ser ut som om den senaste tiden varit utmanande för många, men det blir bättre. Var lite självisk när det kommer till dig själv och gör det du behöver göra för att fylla på med energi o må bättre.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *