Dagens budskap lördag

Hej fina

Hoppas du har en fin helg och försök göra minst en aktivitet per dag som får dig att må bra. Det är viktigt att fylla på med energi.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.
Titta gärna in på min sida där jag säljer kristaller, smycken mm https://www.facebook.com/erikascrystals
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap

Din intuition blir viktig idag så ignorera inte din magkänsla eller en tanke eller känsla du får. Ta det lugnt just nu för det ser ut som du är i en övergångsfas. Du behöver lita till dig själv och stå på egna ben för du vet vad du behöver.

Du behöver vara i stillhet och hitta ditt eget inre ljus eller vägvisare. Det är viktigt att du bearbetar något i ditt förflutna eller så är det vissa erfarenheter och minnen du trodde du hade bearbetat som gör sig påminda igen, men det är okej. Var i känslan. Ta det lugnt.

En önskan går i uppfyllelse gällande känslor och/eller relationer idag. Det ser ut som om flera av er har den relationen ni drömt om och ni pratar om barn eller så kommer det en liten bebis snart <3 Det ser även ut som om det kan vara ett frieri på gång 🙂

Kram Erika

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *