Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Hur är det med dig? Helg snart – härligt. Jag ska ta det lugnt och vila då jag känner att jag behöver det jag inte fått mycket sömn den senaste tiden pga att pappa kommer o pratar med mig i drömmarnas land  ♡ Tacksam för möjligheten.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap

Hem och värme är viktigt just nu vilket betyder att du behöver vila, ta en paus från något vilket gör att du kommer se klarare på saker och ting. Du förtjänar en paus och lite lyx. Ta hand om dig själv. idag och koppla av när du kommer hem från jobbet.

Plöstliga händelser tvingar dig att förändra förutsättningarna i ditt liv. Du får en aha-upplevelse om något. Du får omvärdera din syn på dig själv vilket gör att du blir mera sann mot dig själv och andra.
Det ser ut som om vissa saker idag inte går din väg och saker kan behöva ta slut så att du kan bygga upp dessa från grunden igen. Om det handlar om relation så kommer denna relation inte se ut på samma sätt som innan, positivt eller negativt, beroende på din situation.

En yngre person runt dig som är väldigt energisk, attraktiv och framåt. Denna person och du kan ha en väldigt stark attraktion till varandra och ni båda är medvetna om det. Det kan även handla om ni inleder en fysisk relation med varandra, men det är viktigt att ni båda pratar om era förväntningar och vad som är vad.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

 

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *