Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Hur mår du denna torsdag? Jag hoppas att allt är bra med dig vart du än befinner dig i världen. På tal om världen så kommer jag försöka hitta min koreanska bror igen men denna gång via nätet. Wish me Good luck.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.
Titta gärna in på min sida där jag säljer kristaller, smycken mm https://www.facebook.com/erikascrystals
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Ett oväntat meddelande från en person som är mycket rakt på sak och ärlig. Denna person tål inte skitsnack och gillar inte att spela spel. Hen har ett klart sinne, men kan sakna finess när det kommer till att uttrycka sig..

En flytt kan vara aktuellt för dig och det ser ut som om detta är till en mindre stad eller samhälle. Det kommer göra dig gott.
Om inte en flytt så ser det ut som om saker och ting rör på sig eller rör sig framåt efter en tid av stagnation eller om du känt dig fast, tung i energin så kommer det kännas lättare nu.

Någon ska ut på en längre resa eller planerar en resa och det ser ut som om det handlar om Asien. Det rör sig om några månader och denna resa kommer ge din så många intressanta och lärorika erfarenheter och insikter. Njut.

Någon som lämnat dig kan höra av sig idag och denna person vill gärna ha en andra chans vare sig det handlar om ett ex eller en fd vän. Gör det som känns rätt och bäst för dig och du behöver inte fatta något beslut just idag om du känner dig osäker.

Kram Erika

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Min guide 200 kr

 

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

En reaktion på ”Dagens budskap torsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *