Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Halva veckan har gått nu. Skolstart för många idag och det var lite motigt imorse här hemma.

Jag erbjuder nu en kurs i självkärlek där du kommer få verktyg och kunskap om detta så att du kan applicera detta i din vardag. Det kommer ingå uppgifter och coachning tillfälle. Det finns två alternativ –  4 el 8 tillfällen. Skicka PM vid intresse.
Jag vet hur det är att inte tycka om sig själv då jag kämpade med min självbild mycket och detta med att älska mig själv var svårt och främmande, men inte längre. Det går att förändra och om jag gjorde det kan även du göra det.

I sommar kommer jag även arrangera min första lilla retreat där vi kommer fokusera på självkärlek och healing i Dalarna nära naturen och vattnet. Det kommer finnas möjlighet att bo över eller campa. Det kommer ingå lättare lunch samt middag. Skicka PM vid intresse.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Det har varit utmanande den senaste tiden och det ser ut som om du behöver dra dig undan nu. Du behöver även vara noga med vilka du bjuder in och umgås med nu. Du behöver vara rädd om din energi. Du behöver trygghet och vila. Det ser även ut som om någon behöver utmana sig själv, men det betyder inte att du ska låta dig övertalas till något du inte känner för att göra.

Det ser ut som om det finns en yngre person i din närhet(ålder eller mognad) som du har ett känslomässigt band med eller som du önskar något mer med, och det ser ut som om denna person kontaktar dig idag. Annars handlar det om att en yngre person behöver din hjälp känslomässigt.

Du mår bra och det finns inget behov av att förändra något. Det ser ut som om du har den där stabiliteten och tryggheten du önskar. Det kan även handla om att du håller på att bygga upp en trygghet, vardag med någon och att ni funderar på att bilda familj eller så kommer det en liten bebis snart så grattis till dig/er.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *