Dagens budskap tisdag

Hej fina

Jag hoppas du har det bra vart du än är och vad du än gör. Om det känns utmanande idag försök att skifta fokus eller skifta dina tankar. Det är ett aktivt val det där med tankar.. det du fokuserar på attraherar du även in, MEN ibland måste vi också låta de lite dystra tankarna ta plats och ibland är det även bra att låta dina tankar “play out” i ditt huvud. Vi är trots allt människor med allt vad det innebär.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(ta det som resonerar, lämna resten)

Framgång och tur finns med dig idag. Det är viktigt att du funderar över vad du vill ha mer av och hur du vill att din framgång ska se ut. Visualisera och ha sedan tillit till att det blir bra. Det spelar ingen roll inom vilken område du önskar framgång utan huvudsaken är att du kan visualisera det och tänka positivt kring detta.

En situation måste ta slut innan någon nytt kan komma in i ditt liv. Det kan även vara så att du behöver förändra något eller ömsa skinn. Det är viktigt att du släpper det förflutna och din egen rädsla för förändring. Det är dock naturligt att vara rädd för det okända, men oftast är det de sakerna som får oss att växa mest.

Det ser ut som om du manifesterade något för ca 6 månader sedan som du börjar se ta form just nu. Du bör följa ditt hjärta och göra det du brinner för. Ha modet att vara den du verkligen är utan rädsla och utan att bry dig om vad andra tycker och tänker om det.

Kram Erika

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *