Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Måndag morgon är ju härligt 🙂 Den senaste tiden har varit intressant minst sagt med en massa energier och så nymåne på det 😀

Jag vill ta upp en sak och detta har att göra med mina utlottningar att göra då några har frågat eller kommit med synpunkter om varför jag inte publicerar vinnaren/vinnarna öppet då utlottningen är det. Det handlar om respekt från min sida då alla inte vill ha sitt namn publicerat. Inget mer med det.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(Ta det som resonerar, lämna resten – tack)

Någon har varit singel i flera år och det känns som om detta har varit ett aktivt val du gjort då du fokuserat på andra områden i ditt liv, men nu känns det som om du gärna vill ha in kärlek i ditt liv. Det ser ut som om du väntat i flera år.
För andra handlar det om att du varit singel i några månader och du har även fokuserat på dig själv och uppnå yttre trygghet och att du nu känner dig redo för kärleken, men den som väntar på något gott…

Det ser även ut som om någon funderar på att starta eget eller ta sig an nya projekt efter ett samtal igår eller idag, men att du inte riktigt kan se hur detta kommer fungerara. Det ser ut som om det kommer någon aha upplevelse till dig gällande detta om några veckor.

Plötsliga händelser eller överraskningar idag.  Det kan vara så att något du aldrig trodde vara möjligt blir det idag eller så får du en överraskning du inte vill ha vilket kommer få dig att känna dig obekväm.

Kram Erika

 

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *