Dagens budskap söndag

Hej mina fina läsare <3

Söndag vilket är vilodag för mig… eller ibland. Då försöker jag göra så lite som möjligt och ladda batterierna på bästa sätt.

Dagens budskap

Det finns en situation i ditt liv just nu som kräver kompromiss. Det är viktigt att du funderar på vad som är viktigt just nu för dig och vad du kan ändra på. Sträva efter en kompromiss där alla vinner. Det ser även ut som om det krävs samarbete på något sätt och balans är viktigt just nu.

Det är viktigt att du visar dina känslor. Strunta i vad andra tycker och tänker för det viktigaste är ändå att du är sann mot dig själv. Du har stark intuition och vet vad du behöver göra för att hitta känslomässig balans.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Balans i livet 175 kr (Tittar på vart det behövs balans i din relation, arbete, hem, välmående och hur du skapar denna balans)
Årsläggning 299 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap söndag

  1. Hej Erika jag önskar en Kärleksläggning
    Jag har 4 trevliga män runt mig som har kommit in i mitt liv på sistone. Kan du se en relation med någon. Här kmr namnen
    Marcus, Anders S, Stefan, Anders B
    Tack på förhand Kram hälsningar Carina

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *