Dagens budskap lördag

Hej fina ♡♡

Hoppas du har  en fin helg vart du än är o vad du än gör denna helg. Jag hoppas du kan ta hand om dig själv.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels  (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lagt ut många nya läggningar och erbjudanden.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet på Facebook dit du är välkommen.

Dagens budskap
(ta det som resonerar, lämna resten)

Det finns en vilja och passion kring dig nu. Du är modig och stark och ingen utmaning är för svår för dig just nu. Personlig utveckling ligger och fokus och att göra dig av med det förflutna.

Det finns även en stark sexuell energi kring dig så det kan handla om en fysisk relation med en yngre person eller så känner du en stark dragning till en yngre person som får dig att känna nya saker.

Det ser ut som om någon har ett stark band till någon annan och detta är ett själsligt band, men även ett fysiskt/sexuellt band. Denna relation är inte hälsosam och fungerar inte i längden vilket du är medveten om, men trots detta så kan du inte bryta dig loss.

Något nytt är på väg in i ditt liv vare sig det handlar om karriär eller flytt. Denna nystart kommer ge dig balans och trygghet om du inte redan har det. Du är redo att sprida dina vingar i världen så flyg och gör det du vet hur man gör bäst och det är att vara dig själv.

Kram Erika

 

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleks/relationsläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Tvillingsjälläggning 2 (Tittar på er sammansatta energi, ert syfte i detta liv, en viktig läxa för er i detta liv, vad ni kan göra för att stärka ert band, vad speglar din tvilling i dig, hur kan du hjälpa er framåt)
Din väg 150 kr (din situation nu, din väg framåt och potential)
Balans i livet 175 kr (Tittar på vart det behövs balans i din relation, arbete, hem, välmående och hur du skapar denna balans)

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *