Nyårsdagen

Hej fina <3

Jag hoppas du hade en bra dag igår. Vi tog det lugnt, fixade lite här hemma och möblerade om. Sedan åt vi en god middag och kollade på film. Kvällen avslutades med att titta på alla fyverkerier.

Vad är dina intentioner för detta år…vad önskar du ..vad fyller du dina sidor med för något? Fyll din bok för detta år med kärlek, minnen som du kan gå tillbaka till och läsa om och om igen.
Jag kommer fylla min bok med kärlek, glädje, värme, erfarenheter bra som dåliga, minnen så klart. Det finns så mycket jag skulle vilja skriva i min bok.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove)
samt Erikas kristaller och smycken ( www.facebook.com/erikascrystals ) där jag säljer smycken, stenar mm.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet

Dagens budskap

Du blir påmind om ett svek eller sårade känslor på något sätt idag och detta är utmanande. Försök att ta ett steg tillbaka och se den större bilden. Allt är inte heller svart eller vitt utan det finns mycket som du fortfarande inte ser kring detta svek just nu, men med tiden kommer du förstå mer och få svar.

Ett meddelande från en yngre person som är ärlig och rakt på sak. Denna person gillar verkligen inte skvaller och är väldigt tydlig i sin kommunikation och hur hen uttrycker sig. För någon är detta ett meddelande och svar som du inte väntade dig, men det blir bra. Det kan också vara så att du behöver vara ärlig angående något, men att du inte riktigt vågat än. Ju längre du väntar desto svårare blir det.

En ny relation är på väg in i någons liv. Det är en relation som kommer vara balanserad och på lika villkor. Det kan även vara så att du träffat någon nyligen som fick ditt hjärta att slå lite fortare och det finns helt klart potential här.

Kram Erika

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleksläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Nyårsdagen

  1. Ann Nissen skriver:

    Gott nytt år till dej. Måste få tacka dig för alla gott du tyder, när jag undrar över något, funderar vad o hur jag ska gå vidare……Jo då kommer det ett svar från dig.
    Ha ett underbart 2019.
    Kram Ann

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *