Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Jag hoppas du har haft en fin jul och mellandagar. Snart är det nyår och alla dessa nyårslöften, men jag har snarare delmål och ett slutmål 2019 som jag kommer jobba mot. Vad önskar du dig inför det nya året?

Dagens budskap

En yngre person vill ha din uppmärksamhet idag på ett eller annat sätt och detta har att göra med känslor på något sätt. Denna person kan ses som omogen känslomässigt, men har mer koll på hens känslor än du tror.

Det finns en oärlig energi runt dig, antingen är det du som inte är ärlig med dig själv angående dina tankar o känslor eller gentemot en annan person. Annars finns det en person i din närhet  som inte är riktigt  ärlig mot dig.

Någon påverkas av en förlust på något slag, både ekonomiskt eller känslomässigt. Du kan känna dig väldigt ensam med dina problem just nu, men det finns vänner som vill hjälpa dig och som kommer lyssna. Du kan även be dina änglar o guider om hjälp.

Kram Erika

 

 

Två/tre månadersläggnin 150 kr/200 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019, 150 kr
Kärleksläggning 190 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid), 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr

Det finns flera nyheter på min Facebook sida nu så kolla gärna in dessa. För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *