Dagens budskap onsdag

Hej fina du <3

Jag hoppas du har det bra vart du än är just nu 🙂 Gör något du gillar idag och det spelar ingen roll vad det är men att du gör det. Huvudsaken är att du kan fylla på med energi och kärlek. Jag gör något jag gillar varenda dag. Ibland handlar det om att sitta i tystnad och dricka en kopp te <3

Jag håller på att jobba med lite nya saker som jag hoppas ska vara klara nästa år, men håll utkik här eller på min FB sida. Jag har ju nämnt att jag vill jobba med självkärlek på ett eller annat sätt. Jag kommer meddela er när allt är klappat och klart.

Dagens budskap

Det ser ut som om det varit oklart kring dig ett tag och även en känsla av osäkerhet/förvirring, men detta kommer kännas lättare och transformeras. Något nytt är på väg in i ditt liv och till våren kommer du se detta mer och mer. Du är välsignad med något nytt och en ny tid tar en början.

Mycket nytt och klarhet är viktigt nu. Universum kommer hjälpa dig att få klarhet i en viss fråga. Det ser även ut som om det kan komma in kommunikation idag från en person som ger dig klarhet och svar på någon fråga/fundering du har/haft. Ta till vara på denna möjlighet och bestäm dig för vad du vill och ska göra. Du har universums stöd.

Det är viktigt att du litar på din intuition och vad den säger för den kommer leda dig rätt speciellt idag då känslor och relationer är viktiga. Våga visa det du känner och var inte rädd för dina känslor. Låt ingen hindra dig från att känna det du gör och framför allt stoppa inte dig själv.

Kram Erika

 

 

Vinterläggning (2 mån) 150 kr
3 månadersläggning 200 kr
Kärleksläggning (singel el partner) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019 150 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid) 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 2/3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Själsfrände eller tvillingsjäl 125 kr (Om du vill veta om en specifik person, kortavläsning samt mini tarotläggning)

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *