Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Magiska måndag. Hur känns det för dig idag när det är måndag? Jag hoppas du ser fram emot dagen och den nya veckan. Denna vecka är det födelsedagsfirande här hemma då min lilla ängel fyller år.

Snart är det jul och jag vill gärna kunna bidra på något sätt till de som inte har det lika gott ställt ekonomiskt (Om du vill hjälpa till och bidra till detta så mottages detta tacksamt)
Jag vill därför lotta ut minst ett presentkort från Willys eller ICA. För att deltaga skicka ett mejl till mig och berätta om din situation.
Du kan skicka mejl till mig (tarotandangels@yahoo.com). Idag är sista dagen. Märk ditt mejl “julhjälp”. Presenkortet skickas ut den 15/12 så att det når dig innan jul.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove)
samt Erikas kristaller och smycken ( www.facebook.com/erikascrystals ) där jag säljer smycken, stenar mm.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet

Dagens budskap

Det har varit en tuff tid, men du är snart framme vid målet..lite till och sedan har du avslutat en cykel som har varit extremt krävande till den grad att du har velat ge upp, men du har inte gett upp! Du kommer fixa detta så tro på dig själv, ta fram den där krigaren som finns inom dig för det kan behövas den sista lilla biten.

Du rör dig bort från en trasslig situation till mer lugn och ro, både på ett inre och yttre plan. Det kan också handla om en resa eller flytta närmare vattnet eller tom utomlands dock inom Europa. Även en resa kan vara aktuellt nu, men även här är havet viktigt.

En yngre person som går igenom något känslomässigt behöver ditt stöd lite extra idag eller så är det du som kontaktar en yngre person som står dig nära.
Det kan även vara så att det finns en person i din närhet som är omogen känslomässigt vilket irriterar dig ibland, men försök se det som att du behöver denna erfarenheten som en lärdom och det är nog så att du har något att lära dig som tex tålamod.

Kram Erika

 

Vinterläggning (2 mån) 150 kr
3 månadersläggning 200 kr
Kärleksläggning (singel el partner) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019 150 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid) 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 2/3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Själsfrände eller tvillingsjäl 125 kr (Om du vill veta om en specifik person, kortavläsning samt mini tarotläggning)

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

4 reaktioner på ”Dagens budskap måndag

  1. Thayna Silva skriver:

    Hej
    Den första meningen kändes som det var menat till mig, det har varit exakt så för mig.. otroligt krävande på alla plan i mitt liv. Så jag hoppas det verkligen är så att det tar slut snart och jag finner ro.

  2. Hilda skriver:

    Hej ! En del av det du skriver stämmar på det jag undra över är jobb och ekonomi och kärlek ? har det lugnt nu ! Efter nästan 14 år Sambo har haft mycket stress ! trivs i ny hem !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *