Dagens budskap söndag

Hej fina <3

Hur har du det denna sköna söndag? Laddar du batterierna inför morgondagen? Det ska jag göra då det är en hel del att stå i den kommande veckan. Desto viktigare är det då att stanna upp, ha tillit att det blir bra o känna tacksamhet. Det är så viktigt att känna tacksamhet på djupet, på riktigt och inte bara säga det. Min tacksamhetslista skulle bli så låång, men du som läser mina budskap skulle definitivt stå med på den listan förutom min familj och mina vänner osv.

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove)
samt Erikas kristaller och smycken ( www.facebook.com/erikascrystals ) där jag säljer smycken, stenar mm.
Jag har även en grupp Tarot Änglar o Andlighet

Dagens budskap

Visa dina känslor öppet. Det gör dig vacker. Det kan finnas människor som misstycker men det är deras problem, inte ditt. Lita på dina känslor och acceptera de så kommer du också uppn harmoni. Låt ingen säga att det du känner är fel och låt inte heller någon hindra dig från att känna fullt ut.

En sexuell energi kring dig idag. Det finns en yngre person som du känner en stark dragning till fysisk och det ser ut som om hen känner detsamma. Ni vill helst vara tillsammans hela tiden. Det är väldigt stark, men ytlig relation dvs inget att bygga vidare på. Kan vara friends w benefits energi eller ett ex du fortfarande är intim med.

En yngre person kan kontakta dig idag och detta har att göra med känslor. Det kan vara en yngre familjemedlem, vän eller så är det någon som har ett romantiskt intresse för dig eller så är det du som kontaktar någon du är intresserad av.
Det ser även ut som om du får ett nytt perspektiv på detta med känslor idag, och skapar dig en mer realistisk bild. Sörj det som var och som hade kunnat bli och njut av det som faktiskt är.

Kram Erika

 

Vinterläggning (2 mån) 150 kr
3 månadersläggning 200 kr
Kärleksläggning (singel el partner) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Smygtitt inför 2019 150 kr
Tvillingsjälläggning (3D, 5D, vad du bör tänka på samt framtid) 190 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 2/3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr
Själsfrände eller tvillingsjäl 125 kr (Om du vill veta om en specifik person, kortavläsning samt mini tarotläggning)

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

 

2 reaktioner på ”Dagens budskap söndag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *