Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Hoppas du har det bra och att du får en fin dag med mycket glädje och kärlek <3 Det är du värd <3

Gilla gärna min sida på Facebook, Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove)
samt Erikas kristaller och smycken ( www.facebook.com/erikascrystals ) där jag säljer smycken, stenar mm.

Snart är det jul och jag vill gärna kunna bidra på något sätt till de som inte har det lika gott ställt ekonomiskt (Om du vill hjälpa till och bidra till detta så mottages detta tacksamt)
Jag vill därför lotta ut minst ett presentkort från Willys eller ICA. För att delta skicka ett mejl till mig och berätta om din situation. Det går även bra att skicka med kontoutdrag om du vill.
Du kan skicka mejl till mig (tarotandangels@yahoo.com) tom den 10/12. Märk ditt mejl “julhjälp”. Presenkortet skickas ut den 15/12 så att det når dig innan jul.

Dagens budskap

Det är viktigt att släppa taget om en situation och bara hänga med i flödet. Fokusera inte på utgången eller detaljer kring detta. Det kan vara så att det är på väg något nytt i ditt liv och därför är det viktigt att inte kontrollera det som händer för mycket. Fokusera på det du vill ha mer av i ditt liv o använd dig av lagen om attraktion.

Balans kring en relation är viktig och nödvändig just nu. Se till att ni rör er mot samma mål och pratar om era känslor och tankar. Det är viktigt att ni möts på mitten och kompromiss kan vara en bra idé.

Du behöver mer information om något du frågar om för att fatta ett sådant bra och genomtänkt beslut som möjligt. Det kan hjälpa dig att fråga universum, dina änglar eller guider om ett tecken och hjälp. Om du inte frågar dina änglar om hjälp så kan de inte hjälpa dig.

Du har en person i ditt liv som du verkligen känner dig dragen till. Det är som om du inte kan leva utan denna person. Det är din själsfrände. Om du är singel ser det ut som om du kommer träffa en själsfrände och du kommer känna en stark dragning till hen.

Kram Erika

Vinterläggning (2 mån) 150 kr
3 månadersläggning 200 kr
Kärleksläggning (singel el partner) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Tvillingsjälläggning 190 kr
Smygtitt inför 2019 150 kr
Nyhet!I Inspirationsläggning 125 kr – 2/3 budskap från universum, samt en affirmation
Vägskälet! Står du vid ett vägskäl och inte riktigt vet vilken väg du ska välja så är detta läggningen för dig. 125 kr/175 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 reaktion på “Dagens budskap onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *