Dagens budskap söndag

Hej fina <3

Hoppas du har haft en fin helg och att du har gjort något för dig själv. Det är så viktigt att du tar hand om dig själv och utövar självkärlek.

Dagens budskap

Du har en ny möjlighet nu att starta om, göra bättre.. Följ ditt hjärta och våga göra det du brinner för. Ha modet att vara den du verkligen är utan rädsla och utan att bry dig om vad andra tycker och tänker om det. Vara öppen och nyfiken. Försök att vara totalt närvarande i nuet och våga ta risker för det leder dig till nya saker.

Det ser ut som du har väntat på att få höra från någon i några månader och det ser ut som om det kommer in ett meddelande idag från en person som är yngre än dig och väldigt attraktiv. Denna person och du har kanske haft en fysisk relation förut och har ni inte det så har det alltid funnit en sådan energi kring er.

Kram Erika

 

 

Några av mina erbjudanden:
Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader (nov/dec/jan) 200 kr
Två ämnen (tex kärlek och boende) 250 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning (singel) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Tvillingsjälläggning 190 kr
Twin flame healing 170 kr
Smygtitt på 2019 150 kr

 

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap söndag

  1. Hej
    Skulle vilja beställa änglahealibg. Behöver veta om vårat sista inlägg till förvaltningsrätten angående min dotter som är 21 år och har aspberger ocd om hon får ett gruppboende och hjälp med sin ekonomi. Kommetr det gå bra för henbe och oss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *