Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Det blev en liten ritual med rökelser, önskelista  och meditation igår. Jag tänder alltid ljus också. Jag älskar att tända ljus nu i mörkret <3

Gilla gärna min FB sida – Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut olika erbjudanden och veckobudskap när jag hinner med.

Dagens budskap

Du känner dig sviken av någon och försöker ta dig igenom alla dessa jobbiga känslor som kommer efter ett svek. Det kan även vara så att du upplever en hel del ångest idag, men försök prata med någon om det som tynger eller oroar dig. Det ser även ut som om du behöver en paus fr en situation som plågar dig.

Det finns ett behov av healing idag och detta kan ha att göra med ditt förflutna, och healing känns extra viktigt om du vill röra dig framåt och inte fastna i det som var. Du kan också ha valt att lämna någon eller något vilket gör att du måste ta hand om den smärtan idag.

Lita på din intuition och det du får till dig. Det är din inre kompass. Det är också viktig att acceptera dina känslor och tillåta dig själv att känna som du gör. Om det finns eller har funnits någon hemlighet så kan dessa komma upp till ytan idag.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden:
Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader (nov/dec/jan) 200 kr
Två ämnen (tex kärlek och boende) 250 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning (singel) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Tvillingsjälläggning 190 kr
Twin flame healing 170 kr
Smygtitt på 2019 150 kr
Adventskalender (innehåller budskap, healing, vägledning mm) 450 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *