Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Nymåne och en väldigt intressant sådan då det är mycket känslor i omlopp..gammal kärlek, ny kärlek.. ingen kärlek och en massa healing uppepå det. Vi blir mer klara och sätter gränser och vi släpper det som inte längre är bra för oss. Så det blir intensitvt och en del av oss känner redan av detta.

Jag ska skriva en önskelista och göra en liten ritual senare som jag alltid försöker att göra.

Gilla gärna min FB sida – Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) där jag lägger ut olika erbjudanden och veckobudskap när jag hinner med.

Dagens budskap

Du försöker verkligen lyssna inåt idag och vara känslomässigt balanserad i allt som händer runt dig just nu. Det är lättare sagt än gjort.
Det kan också vara så att det finns en person i din närhet som inte är mottaglig för dina känslor och tycker att detta med känslor är lite jobbigt just nu. Det finns utrymme för utveckling och healing.

Ett meddelande från en yngre person som du har en koppling till. Det finns en stark attraktion mellan er. Det kan även handla om att det finns en sexuell relation idag som tar eller behöver lite extra uppmärksamhet.

Det förflutna är viktigt idag, antingen att du läker något från ditt förflutna eller så kommer det komma in någon från ditt förflutna och röra om lite i grytan vilket får dig att tänka till, men det är bra. Bestäm sedan om du ska agera eller släppa det.

Kram Erika

 

Några av mina erbjudanden:
Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader (nov/dec/jan) 200 kr
Två ämnen (tex kärlek och boende) 250 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning (singel) 170 kr
Änglahealing (vad som pågår, vad du kan göra, samt budskap) 150 kr
Tvillingsjälläggning 190 kr
Twin flame healing 170 kr
Smygtitt på 2019 150 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

3 svar på ”Dagens budskap onsdag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *