Dagens budskap fredag

Hej fina <3

Tänk att det redan är fredag. Det har varit en del tunga energier denna veckan som du säkert känt av och det har varit bla geo storms vilket har gett många huvudvärk, illamående, ångest mm. Venus retrograde påverkar oss också tom den 14/11 vilket gör att dina relationer prövas och det kan vara utmanande minst sagt.

Jag vill också meddela att jag kommer lotta ut en 5 månadersläggning när jag når 500 likes på min FB sida – Tarot and Angels (www.facebook.com/pg/tarotangelslove) En nytt inlägg kommer upp på sidan när jag nått mitt mål.

Tänk på att dagens budskap är för alla som läser min blogg så det kan inte stämma för alla, men ta det som stämmer med din situation och lämna resten. Jag försöker nå så många som möjligt med mina budskap <3

(lånad bild)

Dagens budskap

Denna energi av konflikter hänger med oss än.. Det ser fortfarande ut som om det finns en väldigt passionerad konfikt mellan dig och någon i din närhet där ni båda står på er och inte vill ge er. Se bara upp så att det är värt det och var försiktig med din energi.

Du funderar på vad som kommer hända i en rättslig tvist eller med en myndighet och jag ser att det kommer bli bra för dig. Det kommer gynna dig i slutändan så oroa dig inte. Om det är någon som behandlat dig felaktigt så kommer hen få smaka på sin egen medicin så låt det gå. Släpp taget om det.

Någon ska flytta idag eller i helgen eller så renoverar du om ditt hem och gör saker för att återfå balans på något sätt. Ett bröllop eller en cermoni av något slag sker denna helg – grattis!
Om inte så är det så att någon flyttat ut, lämnat hemmet och detta kan handla om ett barn eller en partner. Det känns konstigt för de/n som är kvar då det skapar en viss obalans och en ny situation, men det blir bra.

Kram Erika

 

Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader  (nov/dec/jan) 200 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Tidigare liv 125 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr
NYHET! Personligt månadshoroskop. 129 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

4 svar på ”Dagens budskap fredag

  1. Tack! Blir så glad av ditt budskap, det är saker som jag hoppas ska falla på plats och det får du fram här. Ha en fin dag, kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *