Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Det händer saker hela tiden.. en del bra och en del mindre bra. Jag har haft en del coachade samtal den senaste tiden vilket är roligt och utvecklande även för mig. Tack till dig som kontaktar mig på mejl, läser denna blogg o följer mig på Instagram, FB och Youtube <3

Idag kommer jag svara på kortare frågor på min Facebook sida Tarot and Angels så titta gärna in där.

Dagens budskap

En äldre person i ditt liv påverkar dig idag då hen är mycket kommunikativ, rakt på sak och kan verka lite avskräckande för många inklusive dig ibland. Finess är inte hens starka egenskap vilket gör att det är enklare att hantera.

Balans och balans när det gäller ditt liv, men också när det handlar om att ge till andra. Ibland är det bra att vara lite självisk och inte dela med sig hela tiden för det tar energi, ibland mer än vad vi tror. Det är viktigt att du kommer ihåg dig själv också och skämmer bort dig själv.

Det finns en själsfrände energi kring dig idag så antingen har du en partner som är din själsfrände eller så har du precis träffat någon som du känner en stark dragning till och som verkligen får dig att känna dig levande.

Kram Erika

 

Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader  (nov/dec/jan) 200 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Tidigare liv 125 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr
NYHET! Personligt månadshoroskop. 129 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap onsdag

  1. Tack så väldigt mycket, jag hoppas att sista meningen gäller även för mig då jag inte hört av honom på ett par dagar. Det övriga som stod är så sant, jag måste släppa det som gör mig illa.
    Kram Anna-Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *