Dagens budskap måndag

Hej fina <3

Magiska måndag idag – härligt. Förut var måndagar inte någon favoritdag och detta var/är jag nog inte ensam om, men försök istället tänka på hur många nya saker och erfarenheter du kommer få uppleva. Starta veckan med att sätt dina intentioner och varför inte meditera 5 minuter innan du startar din dag. Tänk positivt och ge dig ut på dagens äventyr. Jag önskar dig en fin dag <3

Om du vill boka en läggning snälla skicka mejl (adress nedan) Glöm inte att följa min youtube kanal också
https://www.youtube.com/channel/UCqkSLZg-mJDQD7Kiuc_JLmw/featured?view_as=subscriber

Dagens budskap

Det finns en konflikt runt dig idag med någon nära dig. Detta kan få dig ur balans och tycka att det mesta är skit och inte går din väg, men försöka ta ett steg tillbaka och se på det mer objektivt för då hittar du vissa svar. Försök prata när ni båda lugnat ned er för det blir bra.

Ett samarbete på jobbet ger dig en boost och du känner att du faktiskt kan din sak. Det finns vissa kollegor som du har svårt för, men detta samarbete ger dig ett nytt perspektiv på saker och ting. Dont judge a book by its cover.

Du försöker hitta känslomässig balans inom dig själv och även din relation. Det är dock viktigt att du gör saker för att hjälpa dig själv och din relation. Det kanske kräver att du måste kompromissa mer eller prata med din partner om er relation för att uppnå den där balansen du vill ha.

Kram Erika

 

Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader  (nov/dec/jan) 200 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Tidigare liv 125 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *