Dagens budskap lördag

Hej fina <3

Det blev ett litet sent inlägg idag då det har varit fullt upp. Livet väntar inte och tur är väl det. Idag har jag varit ute med familjen en stund och så klart så fick jag andekontakt, men det finurliga är att jag har som en inbyggd skyddsbubbla 🙂

Jag önskade jag kunde meditera lite på förmiddag, men det har jag inte hunnit med tyvärr. Jag gillar helst att meditera på kvällen innna jag ska gå och lägga mig, men oftast mediterar jag flera gånger per dag. Har du någon favoritplats eller tidpunkt då du mediterar? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Dagens budskap

Du kan känna dig som om du befinner dig i mörker just nu, men fokusera på det ljusa och positva i ditt liv. Du är gudomligt guidad och kommer hitta en väg ut med hjälp av tillit. Det finns inget att oroa dig för utan detta är en rädsla så försök släppa rädslan och känn kärleken i ditt hjärta och runtom dig.

Det ser ut som om en återförening med någon måste uppmärksammas, men det är viktigt att du är stark och verkligen tänker på vad som är bäst för dig. Är denna person någon du vill prata med igen? Vad är annorlunda denna gång? Det är mycket att tänka på och du är medveten om att du har växt och utvecklats som person.

Kram Erika

 

Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
3 månader  (nov/dec/jan) 200 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Tidigare liv 125 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *