Dagens budskap torsdag

Hej fina <3

Jag hoppas din vecka har varit bra hitills. Om du haft det tufft de senaste dagarna så kommer det kännas lättre idag och resten av veckan.

Jag undrar om det finns intresse för andekontakt/kanalisering? Jag kommer ta 200 kr för detta och det är viktigt att du finns närvarande på messenger under sessionen. Det tar ca 45 minuter. Vid intresse mejla gärna mig så hör jag av mig när det blir aktuellt.

Jag kommer börja lägga upp videor/budskap på min Youtube kanal denna månad, men jag kommer skriva här när jag lagt upp en video. Kanalen heter Tarot Angels så ni får gärna följa redan nu eller prenumerera. Tack på förhand <3

Dagens budskap

Någon i din närhet är oärlig och ljuger eller så är det du som inte är helt ärlig med vad du tänker och känner om någon el något. Det ser även ut som om någon av er känner er sviken av någon i din närhet och detta påverkar dig djupt, men du har inte gjort något fel även om det känns så nu.

En önskan eller dröm går i uppfyllelse och du känner dig så lycklig.. komplett på något sätt och det finns även en känsla av att allt är möjligt. Njut av det som sker just nu! Bara njut och var i det.

Det finns en känsla av framgång och strävan framåt mot något bättre när det gäller arbete/karriär. Det känns också som om du klarar av allt du företar dig och inget kan stoppa dig utan du har gett dig sjutton på att fixa det och du kommer göra det.

Kram Erika

Höst/vinterläggning (nov/dec) 150 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Tidigare liv 150 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

8 svar på ”Dagens budskap torsdag

  1. Erika, jag hittar inte din you tube kanal, kan du länka den i ett inlägg, vill gärna prenumerera på den 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *