Dagens budskap onsdag

Hej fina <3

Tiden bara flyger iväg och det är redan onsdag 🙂 Som vanligt så går det för fort för mig. I förrgår och dagen innan det gjorde jag astralresor och fick träffa och samtala med betydelsefulla personer. Jag gjorde astralresor som barn, men blev rädd och det skapade blockeringar. Det är så häftigt att kunna göra det igen 🙂

Dagens budskap

Det händer en del idag och det känns som om det är ganska tunga energier runt oss idag. Det första är att du vill genomföra en förändring på ett eller flera plan i ditt liv för du känner att du kan försonas med det som varit. Du är mer objektiv och låter inte allt påverka dig lika mycket som förut.

En ny början för dig då du växt o förändrats. Du vet vem du är och vad du vill ha och du är beredd att kämpa för det. Du kommer fixa det så fokusera på målet, men det betyder inte att du ska köra på som en ångvält.
En graviditet eller en ny idé kan komma din väg. Om det inte är du som är gravid så är det någon i din närhet som är det och detta kan påverka dig också mentalt speciellt om du funderat på att bilda familj.

Någon går igenom en rättslig tvist och jag ser att de kommer döma till din fördel så oroa dig inte.

Kram Erika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *