Dagens budskap tisdag

Hej fina <3

Jag vill tack alla läsare och alla ni som beställler läggningar av mig – tackar er ödmjukast från botten av mitt hjärta <3 Det är tack vare er som jag fortsätter blogga och göra det jag gör <3 Igår fick jag feedback från en klient som gjorde mig så berörd <3

Jag ser så fram emot denna månad och allt vad den kommer bjuda på för jag känner att den blir magisk för så många av oss. Det är lättare energier och nya möjligheter för många av oss. Flera tvillingsjälar kommer återförenas denna månad också något som jag vet många tvillingar har väntat på. Det betyder dock inte att det är klappat och klart för det kräver fortfarande arbete och healing.

Dagens budskap

Någon har svikit dig och du måste nu välja hur du ska göra, fortsätta med denna relation eller lämna den. Det är inte ett lätt val då det finns ett starkt band mellan er så det gör ont vilket val du än gör, men välj det som gör minst ont. Oavsett vad som hänt så kommer det reda ut sig och om du blivit orättvist behandlad så kommer den andra personen få smaka på sin egen medicin.

Något måste avslutas och du måste släppa taget om något för att något nytt ska kunna komma in i ditt liv. Det är inte värt att kämpa för något som är dött, som inte fungerar. När du väl släpper taget så kommer du må bättre och det kommer även kännas lättare.

Kram Erika

Höstläggning (nov/dec) 150 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Två ämnen 250 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *