Dagens budskap måndag 1/10

Hej fina <3

Jag önskar dig en fin start på veckan och denna månad. Tänk att det redan är oktober, men denna månad känns lättare än septemeber och den bjuder på en del positiva överraskningar båda ekonomiskt och känslomässigt.

Dagens budskap

Du står inför ett val, där du har två alternativ. Välj det som känns bäst för dig även om andra inte håller med dig eller förstår varför, men i slutändan är det du som ska leva med detta val och konsekvenserna av det. Det finns inget som är rätt eller fel utan allt handlar om vad DU vill och känner. Det går alltid att göra nya val längre fram. Detta är jobbigt för jag ser att det kan kännas som om allt hänger på dig eller som om att du bär ett ok av ansvar och val, men när du väl gjort ett val så kommer det kännas bättre och inte lika ångesfyllt.

Du kan inte vara kvar i en situation och saker och ting lossnar för dig och du ser resultat. Du vet att det enda rätta är att röra sig framåt så fortsatt framåt för det som sker i ditt liv är förutbestämt. Det ser även ut som du har turen på din sida så ta emot och var tacksam 🙂

Kram Erika

 

Höstläggning (okt/nov) 150 kr
Vinterläggning (dec/jan) 150 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Två ämnen 250 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 300 kr
Vad  känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

2 svar på ”Dagens budskap måndag 1/10

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *