Dagens budskap

Hej fina <3

Fredag!! Äntligen helg för många utav oss. Jag ska vara lite ledig i helgen och inte göra någonting faktiskt. Det blir att ta det lugnt bara, meditera och hålla på med mina kristaller lite grann. Jag ska skriva på programmet till min lilla retreat som kommer anordnas nästa år i maj. Du kan läsa mer om det i gårdagens budskap. Det ska bli jättekul och det är så kul att det är personer som redan är intresserade <3 Det gör mig så glad och förväntansfull.

Dagens budskap

Du har ett val framför dig och du vet inte riktigt hur du ska göra. Detta har en koppling till ditt förflutna och ett ex eller en gammal vän. Antingen så tar du tag i det och har ett samtal om vad det nu än är eller så släpper du det bara och fortsätter framåt. Du är inte samma person nu som då och du vet detta för du är en trygg person.

Du känner dig fast.. du kommer ingenstans och du vet inte riktigt varför. Det är som om du är fast i dina tankar. Du tänker på det som var och lever med en fot i det förflutna, men du måste släppa det som var för det kommer inte igen och gör det så ser det annorlunda ut. Frigör dig själv och rör dig framåt.

Kram Erika

 

Höstläggning (okt/nov) 150 kr
Vinterläggning (dec/jan) 150 kr
Relationsläggning 170 kr
Kärleksläggning 170 kr
Ett ämne 150 kr
Två ämnen 250 kr
Healing (distans)150 kr
6 månaders läggning kärlek 350 kr
6 månaders läggning allmänt 350 kr
Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig tarotandangels@yahoo.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *