Dagens budskap

Hej fina <3

Hoppas allt är bra med dig och att helgen har varit mysig. Min helg har varit intressant hitills. Det känns som om ärlighet är sedd som oförskämt ibland och ja i vissa fall, men vanligtvis tycker jag inte det. Det handlar mest om ovana och inlärda mönster och beteenden. Ärlighet för mig är något nödvändigt och alla är inte bekväma med det, men saker och ting skulle vara lite lättare då generellt sätt om folk var mer öppna och ärliga. Nog om detta.

Dagens budskap

Ett meddelande från någon du gillar kan komma idag. Det ser också ut som ett möte kan ske mellan dig och någon du tycker om, alternativt ett ex som du inte hört av på ett tag.

Du har fokuserat på dig själv, jobbat hårt och verkligen lagt manken till. All din kraft och vilja, och du kommer få utdelning för detta på ett eller annat sätt. Det kan också vara så att du funderar på att gå en kurs som handlar om andlighet eller sadla om när det gäller arbete och karriär.

Balans behövs verkligen idag och det är viktigt att du tar hand om dig själv. Detta handlar inte bara om bubbelbad och massage utan även om att sätta gränser, stå upp för dig själv och klippa band med personer som dränerar dig och inte respekterar dig.

Kram Erika

 

Höstläggning (september o oktober) 150 kr
Kärleks/relationsläggning 170 kr
Ett ämne/två ämnen 150/250 kr
Tvillingsjälläggning 170 kr
Vad känner, tänker hen om dig och vilket meddelande har hen till dig. 125 kr.
Erikas kristall läggning 125 kr

För andra läggningar se Tarot and Angels (Facebook) eller mejla mig (tarotandangels@yahoo.com)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *